Rreth nesh

Misioni ynë
Mirësevini në klinikën tonë dentare! Ne jemi një ekip për të gjithë ata që duan të kenë kujdes për çdo ditë. Misioni ynë është t'i ndihmojmë të gjithë jetën.vizita te dentisti mund të jetë stresuese, prandaj ne i japim para rehatisë dhe kënaqësisë së pacientëve mbi të gjitha. Ekipi ynë miqësor dhe i ditur është këtu për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni dhe për të mbajtur kujdesin e personalizuar të përshtatur për kujdesin tuaj. Na besoni të jemi partneri në ju që jeni në gjendje të mirë apo të bashkoheni me familjen tonë të shëndetit të mirë.
Company
Takoni specialistët tanë
Ne përdorim vetëm materialet më cilësore në treg për të ofruar produktet më të mira për pacientët tanë.
Building

Semi Dauti

Doktor

Building

Anida Lloga

Assistent

Pyetjet e bëra më shpesh
Gjeni përgjigje për pyetjet e zakonshme në lidhje me shërbimet dhe praktikën tonë dentare

Çfarë është stomatologjia klinike?

Dentali klinik i referohet diagnostikimit, trajtimit dhe menaxhimit të çështjeve dhe sëmundjeve të shëndetit oral. Ai përfshin një sërë procedurash dentare si pastrimi, mbushjet, nxjerrjet, kanalet e rrënjëve dhe implantet dentare

Sa shpesh duhet të vizitoj dentistin tim?

Cila është mënyra më e mirë për të parandaluar prishjen e dhëmbëve?

Cila është mënyra më e mirë për të zbardhur dhëmbët e mi?

+

Buzëqeshje të transformuara

+

Implantime të vendosura

+

Pacientë të trajtuar

+

Referime të pacientëve

Ne po mirëpresim pacientë të rinj dhe mezi presim t'ju takojmë
Company