Добредојдовте во Денталната Клиника Д-р Семи

Осмехот е најубавото што може да го носите

Искусете ги трансформативните ефекти на светолиот осмех со нашата извонредна дентална нега

Working in office
Наши Дентални Услуги
Истражете ги нашите услуги подолу за да дознаете повеќе за тоа како можеме да ви помогнеме да постигнете поубав и поздрав осмех

Козметичка Дентистрија

Ова вклучува редовни прегледи, чистења, пополнувања и други превентивни и ресторативни третмани за одржување на оптималното орално здравје

Ортодонција

Овие услуги се фокусираат на подобрување на изгледот на забите и може да вклучуваат избелување на забите, винири и ортодонција

Орална Хигиена

Овие услуги обезбедуваат брз третман на дентални емергенции како забобол, скршени заби и апсцеси

Дентален Третман

Оваа специјализирана област на дентистријата се фокусира на оралното здравје на децата, вклучувајќи превентивна нега, ресторативни третмани и образование за правилна орална хигиена

Дентална Хирургија

Ова вклучува процедури како вадење на заби, дентални импланти и третман за состојби како што се импактирани мудречки заби

Дентални Импланти

Оваа услуга вклучува комплетно чистење, скалирање и полирање за спречување на кариесите и болестите на гингивата

Working in office
Working in office
Зошто избравте Дентална Клиника Д-р Семи?
Од нашиот тим од висококвалитетни професионалци до нашата најнова опрема, еве некои причини да не изберете за сите вашите дентални потреби:
  • +6 Години Искуство
  • Тим за висококвалитетни дентални услуги
  • Најнова технологија
  • Модерни дентални услуги
  • Брза и лесна регистрација
Закажете Термин

+

Преобразени насмевки

+

Вградени импланти

+

Третирани пациенти

+

Препораки од пациенти

Контактирајте Дентална Клиника Д-р Семи
Имате прашања или сте спремни да закажете свој термин? Контактирајте не денес. Нашиот пријателски тим е тука да ви помогне со сите вашите дентални потреби.
one
two